Otokoç - İkinci El Araba Fiyatları ve Modelleri

SiteOwner

CMS Uzmanı
Yönetici
2. El araç arıyorsanız sayfamızı ziyaret edin. ikinci el arabaları, modellerini ve fiyatlarını Otokoç 2. El'de inceleyebilirsiniz.
Otokoç 2. El, Koç Topluluğu'nun otomotiv sektöründeki ilk yatırımı olan Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren bir ikinci el araç alım-satım platformudur. 1928 yılında kurulan Otokoç Otomotiv, günümüzde Otokoç, Avis, Budget, Zipcar gibi markaları bünyesinde barındıran Türkiye'nin lider mobilite şirketidir.

Hizmetler ve Özellikler:
  • Geniş Araç Yelpazesi: Otokoç 2. El, farklı marka ve modellerde geniş bir ikinci el araç yelpazesi sunar. Kullanıcılar, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun araçları platform üzerinden kolaylıkla inceleyebilirler.
  • Koşulsuz İade Garantisi: Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Otokoç 2. El, belirli şartlar altında koşulsuz iade garantisi sunarak, alıcıların güvenle alışveriş yapmalarını sağlar.
  • Alım-Satım Süreci: Platform, araç alım ve satım süreçlerini şeffaf ve kullanıcı dostu bir şekilde yönetir. Aracınızı değerleyebilir, satışa sunabilir veya ihtiyaçlarınıza uygun bir aracı satın alabilirsiniz.
  • Destek Hizmetleri: Her türlü soru ve destek talepleriniz için Otokoç 2. El'in müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:
  • Şirket Adı: Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi
  • Adres: Aydınevler, Saygı Cd. No:60 D:1, 34854 Maltepe/İstanbul
Otokoç 2. El, güvenilir hizmet anlayışı ve geniş araç seçenekleriyle ikinci el araç alım-satımında müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Son düzenleme:

Aktif Ziyaretçiler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum İstatistikleri

Konular
981
Kullanıcılar
28
Son üye
Zaren Sigorta

Google Puanımız

google rank checker