arabam.com: 2. El ve 0 Km Satılık Araç İlanları Platformu

SiteOwner

CMS Uzmanı
Yönetici
Sahibinden galeriden satilik 2.el araba, ticari, arazi, suv araç ilanlari, 0 km fiyat kampanyalari. Ücretsiz ilan yayinlamak, güvenle araç almak için arabam.com
Arabam.com, 2000 yılında kurulmuş ve Türkiye'nin önde gelen çevrimiçi otomobil pazarlarından biri haline gelmiştir. 2016 yılında iLab Holding bünyesine katılmıştır.

Hizmetler ve Özellikler:
  • Araç İlanları: Arabam.com, sıfır ve ikinci el araçların yer aldığı geniş bir ilan veritabanına sahiptir. Kullanıcılar, marka, model, fiyat ve konum gibi kriterlere göre arama yapabilirler.
  • Mobil Uygulama: Android işletim sistemine sahip cihazlar için Arabam.com uygulaması mevcuttur. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, araç alım-satım işlemlerini mobil cihazları üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirler.
  • Ek Hizmetler: Arabam.com, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına ekspertiz hizmetleri, finansal çözümler ve çeşitli araç bakım hizmetleri sunmaktadır.
Glassdoor'daki değerlendirmelere göre, Arabam.com çalışanları uzaktan çalışma imkanı, maaşlar ve yönetim kalitesi konularında olumlu yorumlar yapmaktadır.
Arabam.com, Türkiye'deki otomobil alıcıları ve satıcıları için kapsamlı bir platform sunmakta olup, kullanıcı dostu arayüzü, geniş ilan yelpazesi ve ek hizmetleriyle sektördeki liderliğini sürdürmektedir.

Son düzenleme:

Aktif Ziyaretçiler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum İstatistikleri

Konular
981
Kullanıcılar
28
Son üye
Zaren Sigorta

Google Puanımız

google rank checker