Ankara Büyükşehir Belediyesi Resmi web sitesi

SiteOwner

CMS Uzmanı
Yönetici
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi. Şeffaf, Katılımcı, Hesap Verebilir Yönetim Anlayışı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi olan ankara.bel.tr, vatandaşlara belediyenin hizmetleri, projeleri ve duyuruları hakkında kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Site, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla tasarlanmıştır.

Başlıca Özellikler ve Hizmetler:
  • Başkent 153: Vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini iletebilecekleri bir platformdur. Başvuru yapma ve mevcut başvuruları sorgulama imkanı sunar.
  • Online Hizmetler: E-Belediye işlemleri, E-Bordro, E-Posta, EBYS Evrak Doğrulama ve MEBİS gibi çeşitli dijital hizmetlere erişim sağlar.
  • Sosyal Hizmetler: Psikolojik danışmanlık, engelli hizmetleri, sosyal yardımlar ve yaşlı hizmetleri gibi toplumun farklı kesimlerine yönelik destek programları mevcuttur.
  • Kadın ve Aile Hizmetleri: Aile yaşam merkezleri, çocuk ve gençlik hizmetleri, kadınlar lokali ve evlendirme işlemleri gibi aile yapısını destekleyen hizmetler sunulmaktadır.
  • Kültürel Hizmetler: BELMEK, BELTEK, FOMGET, kent orkestrası ve mehteran takımı gibi kültürel etkinlikler ve eğitim programlarıyla Ankara'nın kültürel zenginliğine katkıda bulunmaktadır.
Ayrıca, ABB TV üzerinden belediyenin etkinlikleri ve duyuruları canlı olarak takip edilebilir. Güncel haberler, ihaleler ve meclis birleşimleri gibi içerikler de bu platformda yer almaktadır.

Son düzenleme:

Aktif Ziyaretçiler

Forum İstatistikleri

Konular
981
Kullanıcılar
28
Son üye
Zaren Sigorta

Google Puanımız

google rank checker
Geri