Neler yeni
Web Site Tanıtımı Topluluğu

Türkiye'nin En Aktif Web Site Tanıtımı Dijital Platformuna Hoşgeldiniz.

AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık

SiteOwner

CMS Uzmanı
Yönetici
AçıkBeyin, beyin bilimleri, psikoloji ve zihinsel performans alanında içerikler üreten; hem ücretsiz hem de ücretli eğitim, seminer ve yayınlar sunan bir platformdur.

🧠 Genel Tanıtım​

• AçıkBeyin, insan beyni, duygu ve düşünce sistemleri üzerine anlaşılır açıklamalar sunan bir yayın ve eğitim kuruluşudur.
  • Platformun içeriğini oluşturan yazılar, videolar, podcast’ler ve atölyeler aracılığıyla bireylerin zihinsel performans, duygu yönetimi, iletişim becerileri gibi konuları keşfetmeleri hedeflenir.

İçerik ve Ana Başlıklar​

• “Beyin Nedir, Nasıl Çalışır?” gibi temel sorulara açıklık getiren yazılar mevcuttur.
  • Örneğin “Duygular Hakkında Bilmemiz Gerekenler” başlıklı içerik, duyguların yaşam üzerindeki etkisini ve işleyişini irdeliyor.
  • “Nöröteoloji: Modern Sinirbilimleri Aşkın Deneyimler Hakkında Ne Söyleyebilir?” gibi ciddi bilimsel içerikler de bulunuyor.

Eğitsel Faaliyetler​

• A‑Kademi Eğitimleri kapsamında “Temel Nörobilim”, “Analitik ve Bilimsel Düşünme”, “Zihinsel Performans ve Duygusal İstikrar” gibi başlıklar sunuluyor.
  • Kurumsal eğitimler, bireysel atölyeler ve özel programlarla da (örneğin “Epigenetik Okulu”) destekleniyor.

Sunucuları & Uzmanlar​

• AçıkBeyin’in en bilinen yüzlerinden biri; akademisyen ve yazar Sinan Canan'dır. “Sinan Canan ile AçıkBeyin” adlı programlarıyla hem temel bilimsel kavramları açıklıyor hem de günlük yaşama uyarlıyor.

Güncel & Dönemsel İçerikler​

• Platform, “Üretken Yapay Zekâdan Faydalanma Kılavuzu” gibi son zamanlarda öne çıkan konularda içerikler hazırlamaktadır.
  • “Mutluluğun Sebeplerini Anlamak ve Yaratmak”, “Beslenmede Doğru Bildiğimiz Yanlışlar” gibi yaşam kalitesine odaklanan programlar da yer alıyor.

Kısaca​

• Vizyon: Karmaşık beyin bilimini sadeleştirerek herkes için ulaşılabilir hale getirmek.
  • Kapsam: Bilimsel içerikler, uygulamalı eğitimler, seminerler, dijital yayınlar.
  • Hedef kitle: Beyin bilimine ilgi duyan bireyler, eğitimciler, kurumsal profesyoneller.
Eğer Akıl sağlığı, zihinsel dayanıklılık, beyin gelişimi ya da yapay zekâ gibi konularda daha detaylı bilgi istersen, hangi alanda detay vermemi istediğini söylemen yeterli.

Günümüzün dijital destekli dünyasında bilgi kirliliğinden doğru bilgiye erişmekte zorlanan, kendini ve yakınlarını iyi yetiştirmek, doğruya ulaşmak ve kendi yaşamının anlamını bulmak isteyenlere, güncel bilimsel bilgiyi kadim insanlık deneyimi ile harmanlayarak şefkat ve sevgi ile yol göstermek için çalışan, fiziksel ve çevrimiçi bir fikir, eğitim, araştırma, nöro teknoloji ve danışmanlık şirketidir.​

Aktif Ziyaretçiler

Şu anda çevrim içi üye yok.
Geri